Novi šok u Arsenalu, odlaze dve najveće zvezde?

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.08.2021.
08:56
Izvor: Sportske.net

Koliko još do smene?

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Izgeda da se stvari kreću od loših ka gorem za Arsenal. Posle startnih poraza, navijači su zaustalii Artetu na izlazu sa stadiona i pristojno ga zamolili da ode. Zvižduci su se čuli tokom meča protiv Čelsija, a bes je zavladao na mrežama kada se Španaca zahvalio navijačima na podršci.

Arsenal je potrošio više od 100 miliona funti na pojačanja, ali su odmah spušteni na zemlju.

Jutros je ostrvo obišla vest da se Vilijan dogovorio sa Korintijansom i da će napustiti klub koji ne računa na njega. On je prethodno odbio Majami, "Guneri" žele da uštede oko 190 000 funti nedeljno za igrača koji je kao slobodan dovede iz gradskog rivala Čelsija.

Ali, ono što je šokiralo sve je želja kluba da proda kapitena Obamejanga. On je prošlu godinu odigrao loše, nastavio u istom stilu ove sezone, potpisao je novi ugovor, sada klub želi da smanji troškove, eventualno ga proda Barseloni i eventualno uzme Kutinja u zamenu. Uz to, Arteta planira da se oslobodi Beljerina, Nketije, Toreire i Kolašinca, dok je na izlaznim vratima i Majtland-Najls ako stigne odgovarajuća ponuda.

Sve ovo mora da se reši u narednih nekoliko dana, pet pojačanja od 135 miliona izgleda neće biti i jedina ovog leta, ali je pitanje, čak i ako neko dođe, da li će ga Arteta trenirati jer za vikend igraju protiv Sitija, treći poraz u nizu će ozbiljno zaljuljati klupu i verovatno Artetu dovesti u poziciju da bude na korak od otkaza. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke