Novi Srbin na spisku Žozea Murinja - Luka Jović!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.07.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Sa Lazarom Samardžićem, čini se, neće uspeti, ali sa napadačem Milana je sve moguće...

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Posle promenjive sezone u Milanu i veoma dobrog EURO-a na individualnom planu, Luka Jović bi mogao da promeni sredinu ovog leta.

Iako se činilo da će reprezentativac Srbije ostati u Lombardiji, nakon interesovanja Zenita javio se i Fenerbahče, o čemu piše španski Relevo.

Isti izvor navodi da se Fener javio Milanu kako bi se raspitao pod kojim uslovima bi 26-godišnjak mogao da krene put Istanbula.

Turski velikan najavio je još veće ambicije dolaskom Žozea Murinja na klupu "kanarinaca", očekuju se nove promene u igračkom kadru, a naročito među napadačima jer se sve glasnije govori o odlasku Edina Džeka oko kojeg splitski Hajduk "obigrava" već mesecima.

Luka Jović ne bi imao problem sa adaptacijom uzevši u obzir veliki broj fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije koji igraju za Fenerbahče, pored saigrača iz reprezentacije Srbije Dušana Tadića, tu su još i Dominik Livaković, Rade Krunić, Miha Zajc i još uvek gorepomenuti Džeko.

Protekle sezone je Jović u dresu Milana postigao devet golova na 30 nastupa uz ograničenu minutažu, pa nema dileme da bi predstavljao veliko pojačanje za Fenerbahče kojeg čekaju kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke