"Novi Vidić" - Strahinja Eraković na meti dva giganta!

Autor: Nemanja Janošev
petak 08.04.2022.
08:25
Izvor: Sportske.net

Potražnja za Erakovićem biće ogromna na leto, a već je počelo.

Nikola Mitic/STARSPORT
Nikola Mitic/STARSPORT

Povezane vesti

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković praćen je od strane Atletiko Madrida i Mančester junajteda, piše "Corriere dello Sport".

Renomirani italijanski list posvetio je veću pažnju mladom reprezentativcu Srbije pod naznakom da je "otkrovenje Dejana Stankovića", kojeg su povezali sa Sinišom Mihajlovićem govorivši o njihovoj prošlosti, ali i sadašnjosti.

Strahinja Eraković zaista jeste jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone. Prošle je uživao proboj u prvi tim čijeg je danas standardni član. Uči od Aleksandra Dragovića i ostatka grupe, vredno radi i s razlogom se u njega kunu u Ljutice Bogdana. "Corriere" navodi da je Eraković "novi Vidić", uz napomenu da je bivši srpski štoper bio nedodirljiv u eri ser Aleks Fergusona.

Eraković se, prema pisanju ovog lista, nalazi na radaru upravo Mančester junajteda, ali i Atletiko Madrida, te dalje kažu da bi on na leto trebalo da krene put Premijer lige ili La lige. Procenjen je na tri miliona evra s ugovorom do 2025. godine, ali Crvena zvezda će bez sumnje tražiti više novca za svog bisera koji bi mogao da obori rekord Nemanje Radonjića iz 2018. godine kada je krilni napadač pojačao Olimpik Marsej za 10.000.000 evra.

Popularni "Čupa" je ove sezone odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima.

Njegovu ekipu za vikend očekuje susret poslednjeg kola regularnog dela šampionata protiv kragujevačkog Radničkog i ukoliko trijumfuju, sa prve pozicije ulaze u doigravanje. Zvezda je izraziti favorit, a ponudu za ovu utakmicu i ostatak Super lige Srbije pogledajte na AdmiralBet!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Saturday, 09.04.2022
17:34

Dzaba, pojedini novinari pod kontrolom doktora ovakvim pisanjem pokusavaju da od ovog prosecnog igraca naprave zvezdu i idu toliko daleko da ga porede sa Vidicem. Nista od vase zamisli tesko da uzmete neku lovu za njega, sva ova galama i lupetanje je zbog prelaznog roka.