Novi vlasnici se ne šale - Čelsi troši još 200 miliona i onda šlag na tortu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.08.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Nećete ih prepoznati...

 Tolga Akmen
Tolga Akmen

Povezane vesti

Čelsi je kupio mladog Karnija Čukvuemeku iz Aston Vile, ali on je akvizicija za budućnost.

Ono što sledi biče pravi bum. Blizu "Plavaca" je Mark Kukurelja koji je bio na meti Sitija, ali oni su odbili Brajtonu da plate 60 miliona evra. Čelsi je stigao do te sume, vlasnik Boli je ubedio Španca u projekat, pa će Čilvel dobiti konkurenciju, a nekadašnji pitomac Barsine La Masije može da igra i levog štopera.

Desno traju pregovori oko Denzela Damfrisa, njega navodno hoće i Junajted, cena Intera je 50 miliona za nekadašnjeg igrača Ajaksa. Prva ponuda "Plavaca" je odbijena, sutra je sledeći sastanak.

Paralelno sa tim, američki vlasnici pokušavaju da promene pravac De Jonga i da ga privole da stigne u London, umesto u obližnji Mančester Junajted, Barselona je pristala, ali problem ostaju dugovanja prema Holanđaninu.

Dakle nije nemoguće da Čelsi potroši blizu 200 miliona do kraja prelaznog roka, a šlag na tortu bi mogao da bude Kristijano Ronaldo. On i dalje ćuti, neće biti u postavi za startnu utakmicu, a čini se da rečenica koju je Mendeš izgovorio na sastanku sa čelnicima "Đavola" da kažu cenu, a da će on doneti ponudu rivalskog kluba dobija obrise.

Tuhel ne bi bio preterano srećan da dođe Portugalac, ali za nove vlasnije to bi bio neverovatan marketinški potez, jasno da bi to otvorilo Ronaldu i kasniju karijeru, van fudbala, u svemu mode, ili filma, kako je ranije govorio u Holivudu.

Sve u svemu, Čelsi je daleko od završetaka poslova, ovo će biti zaista velika promena, a bojazan da klub neće ulagati veliki novac nakon odlaska Abramoviča je bila neopravdana. 

Za vikend tim iz Zapadnog Londona startuje na gostovanju svojoj legendi Lampardu i Evertonu, biće veoma zanimljivo videti koliko mogu, iako tim nije spakovan, ali mi verujemo u pobedu "Plavaca". Kvota na AdmiralBet je 1.67.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke