Novinari pišu, Katalonci ne veruju - Barsa čeka Halanda a dobija zaboravljenog Španca?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 20.05.2021.
19:40
Izvor: Sportske.net

Veliko je pitanje kako će izgledati "Blaugrana" naredne sezone.

Alejandro Garcia
Alejandro Garcia

Povezane vesti

Laporta se vratio, a to znači i leto rekonstrukcija. 

Mali broj igrača je nezamenjiv trenutno u Barsi, izvesno je da će veliki broj igrača promeniti sredinu. Čak ni Ronald Kuman nije siguran. Želja Barselone i Laporte jeste Ćavi Ernandes, mašta se o Fliku, a Mundo Deportivo vraća i Franka Rajkarda u priču. 

Što se tiče igračkog kadra traži se napadač. Navodno je dolazak Aguera već dogovoren, mada Laportina želja je zasigurno Erling Haland. Ne zaboravimo, pre par meseca tokom "turneje" Mina Rajole agent je prvo posetio Barselonu i njenog novog/starog predsednika. Kao potencijalno pojačanje u napadu spominje se, verovali ili ne, i Alvaro Morata. 

Španac završava pozajmicu u Juventusu, uskoro se vraća u Atletiko Madrid, ali za očekivati je da se Španac i ne zadrži previše u prestonici svoje zemlje. Spekuliše se kako će Juve aktivirati klauzulu u dogovoru sa "jorgandžijima", Alvaro je ove sezone postigao 18 golova i 12 asistencija na 43 utakmice za "bjankonere". U Španiji je igrao i za Real i Atletiko, nemoguće je očekivati da bi prešao i u Barselonu. 

28-godišnjak je priuštiva opcija za Katalonce, jasno da će transferi itekako zavisiti od prodaja. Laporta želi da se reši "viška". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke