Novo iznenađenje, Barsa i Atletiko za stolom i zbog štopera?!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.03.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Posle Roberta Levandovskog...

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Barselona i Atletiko Madrid baš vole da posluju poslednjih godina.

Nedavno je pouzdani Ruben Uria otkrio da bi Robert Levandovski mogao da bude tema pregovora između Barse i Atletika, a sada stižu nove informacije da bi i Injigo Martinez mogao da postane "jorgandžija". 

Strašan iskorak i forma mladog Paua Kubarsija naterala je čelnike kluba da promene letnje planove. Kubarsi će postati standardni prvotimac, a vrlo verovatno i starter, što znači da bi Injigo Martinez mogao da bude na transfer listi.

On nije očekivao ovako malu minutažu kada je dolazio, a pritom mu je konkurencija osim Kubarsija i Andreas Kristensen, te će biti i Žil Kunde ako se vrati na poziciju štopera. 

Martinez navodno ne bi imao ništa protiv da pređe u Atletiko, ako mu Dijego Simeone obeća značajnu ulogu, što je takođe vrlo verovatno. Naime, Mario Ermoso će napustiti klub kao slobodan ako ne potpiše novi ugovor, pa Simeone vapi za levonogim štoperom.

Takođe, spekuliše se i da bi Injigo mogao da bude uključen u transfer Žoaa Feliksa, koga Atletiko želi da Barselona otkupi. 

Toni Huanmarti zaključuje da će Barsa pomoći Injigu da pronađe pravi klub, te da bi njegov odlazak značio i oslobađanje platnog budžeta za pojačanja. 

Podsetimo, on je stigao kao slobodan igrač prošlog leta, po isteku ugovora u Atletik Bilbau.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke