Obamejang našao klub, da li je dovoljno u borbi za opstanak?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 02.01.2022.
10:04
Izvor: Sportske.net

Klubovi blizu rešenja, pita se Gabonac!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Izgleda da će Edi Houv dobiti pojačanje koje je želeo. Arsenal i Njukasl pregovoaraju, naravno poslednju reč daće Obamejang, ali on bi mogao da se preseli na sever Engleske. "Svrake" žele pozajmicu sa otkupom od 25 miliona spremne su da garantuju platu Gaboncu koji je na kupu Afrike. On bi imao priliku da odluči da li ostaje na leto, to je jasno "osigurač" u slučaju da Njukasl završi u Čempionšipu.

Mnogo izvesbiji u ovom trenutku je dolazak Kijerana Tripijea. Desni bek Atletika neće biti u timu "Jorgandžija" ovog vikenda, čeka transfer i on je blizu "Sent Džejms Parka". 

Njukasl pokušava da dogovori dolazak Arona Remzija iz Juventusa na pozajmicu, ali i levog beka Evertona Dinja koji posle sukoba sa Benitezom odlazi iz Liverpula. Što se štopera tiče, želje su Ake iz Čelsija, ili eventualno Tarkovski iz Barnlija, ali za sada nema rešenja. 

U veznom redu, osim Remzija meta je i Veretu iz Rome koga Murinjo želi da proda, mala je šansa da im Juventus proda Rabioa, ili da stigne Kutinjo, koji hoće iz Barselone, ali u Arsenal.

U napadu mogli bi da plate bogatstvo Dembeleu, ali to je realno za leto, pa bi dolaskom Obamejanga zatvorili ofanzivnu liniju, čekajući oporavak Kaluma Vilsona...

U svakom slučaju, neće ostati po strani, najmanje tri ili četiri relativno zvučna imena bi svakako povećala šanse da opstanu u Premijer Ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke