Obamejang se vraća u London?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 04.08.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Posle samo šest meseci u Barseloni.

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Samo šest meseci nakon što je napustio Arsenal i otišao u Barselonu, Pjer-Emerik Obamejang bi opet mogao da se vrati u London, ali ovog puta u dresu Čelsija.

Mediji u Engleskoj javjalju da je bivši kapiten "tobdžija" na meti "plavaca" i da su razgovori između Čelsija i Barse u vezi sa potencijalnim transferom napadača u toku.

Obamejang je proveo samo šest meseci u Kataloniji i ostavio dobar utisak, ali Barsa nekoga mora da proda kako bi klub mogao nesmetano da registruje nove fudbalere za narednu sezonu, a izbor je pao na brzonogog Gabonca.

Tomasu Tuhelu potreban je još jedan napadač nakon odlaska Romelua Lukakua i sve izvesnije selidbe Tima Vernera sa "Stamford bridža". Obamajeng se već dokazao u Premijer ligi, postigao je 33-godišnjak 68 golova na 128 utakmica u Engleskoj za Arsenal.

Podsetimo, prva opcija Čelsija ovog leta bio je Robert Levandovski, ali je Poljak za 50.000.000 evra pojačao Barsu, sada bi upravo njegov dolazak na "Kamp nou" mogao da "pogura" Obamejanga prema Londonu.

Tuhel je bio trener Gaboncu u Borusiji Dortmund, a njihova nova saradnja mogla bi da prija obojici.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen engleskoj Premijer ligi, ako mislite da će Čelsi biti u Top 4 ekipa na kraju sezonuu posetite njihov sajt i kladite se na "plavce". Kvota je 1.43.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke