Obećana zemlja Francuska, Mihin biser i Srbi, šta će Milan pazariti u januaru?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.12.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

"Lou kost" varijanta kluba sa San Sira.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Milan se posle tačno polovine šampionata nalazi na drugom mestu Serije A sa četiri boda zaostatka za vodećim Interom.

San o tituli i dalje je realan, ali zato je potrebna i dobra reakcija kluba na trižištu u predstojećem prelaznom roku.

Paolo Maldini je u potrazi za pojačanjima, potreban je štoper i klasičan centralni vezni ukoliko klub ne uspe da se dogovori sa Romanjolijem i Kesijem.

Što se odbrane tiče, figuriraju ne samo reprezentativac Srbije Nikola Milenković, već i jeftinija varijanta poput Aćerbija, ali i ona skuplja u vidu Svena Botmana koji je privukao pažnju i finansijski moćnijih klubova.

Na sredini, govori se o fudbaleru Bolonje Matijasu Svanbergu koji ima veliko poverenje Siniše Mihajlovića, a još uvek je meta Jasin Adli kojem na kraju sezone ističe ugovor.

Da je Francuska zanimljivo tržište za "rosonere" govori i to da italijanski klub pomno prati igre ofanzivnog veziste Bresta Romana Favrea i napadača Nanta Koloa Muanija.

Hulijan Alvarez je skuplji od gore pomenute dvojice, takođe konkurencija je veća, pa će Milan morati da ima alternativu ukoliko ne uspe da dovede Argentinca.

Naravno, meta je i Luka Jović kojeg je Milan želeo još dok je nastupao za Ajntraht, pa bi njegov ne baš dobar položaj u Realu mogao da iskoristi već u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke