Obiettivo numero uno - Gigant usmerio svu pažnju na Sergeja!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 03.06.2021.
20:18
Izvor: Sportske.net

Želeli su ga i ranije.

EPA-EFE/PASQUALE BOVE
EPA-EFE/PASQUALE BOVE

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić ponovo će ovog leta biti meta spekulacija.

Veoma dobre predstave u sezoni koja se nedavno okončala ponovo su ga svrstale među potencijalna pojačanja brojnih timova. Cena mu više nije kao nekih prethodnih godina, kada Lacijali nisu želeli ni da čuju ponudu ukoliko je ispod 100 miliona evropskih novčanica.

Odlazak Simonea Inzagija bi takođe mogao da ga navede da gleda ka drugim opcijama. Sada ima 26 godina i nakon niza sezona u Rimu, stasao je za novi korak, gde bi mu trofeji i igra u Ligi šampiona bili zagarantovani.

Tu dolazimo do imena koje ga je i lane želelo i koji sprema rekonstrukciju veznog reda. U pitanju je Juventus, gde vlada nezadovoljstvo načinom na koji se pokazao Artur Melo i Sergeja vide kao primarnu metu u letnjem prelaznom roku.

Juve njegove partije prati odavno, a sada vide idealnu priliku da ga privole da dođe u Torino i daju mu ozbljnu ulogu. Sergej je odigrao 41 meč u minuloj kampanji postigavši osam pogodaka i podelivši 11 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 03.06.2021
22:30

Koliko se ja secam i ne samo ja, vi vec koro pet godina prodavate Savica Milinkovica, ili Milinkovica Savica i on i dalje igra za Lacio, sad ce isto biti! Ja bih vas zamolio da ga vise ne prodajete!