Obrt - Milenkoviću propao transfer u Vest Hem, ali završiće u Londonu?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 16.08.2021.
08:59
Izvor: Sportske.net

Bleki stiže u Premijer ligu?

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Štoperu reprezentacije Srbije Nikoli Milenkoviću propao je transfer u Vest Hem, ali, po svemu sudeći, on će ipak živeti u Londonu od ovog leta.

Naime, u čitavu priču sa Milenkovićem uključio se i Totenhem koji je konkretizovao svoju ponudu i sada su oni najbliži dogovoru sa mladim srpskim štoperom. Njega bi želeli da upare sa novopridošlim Kristijanom Romerom i time bi dobili tandem u poslednjoj liniji na duže staze, baš kao što je svojevremeno bio slučaj sa Janom Vertongenom i Tobijem Aldervireldom.

Delovalo je da je sve gotovo kada je reč o Milenkoviću i Vest Hemu. Transfer bi bio vredan između 16 i 18 miliona evra, što je zadovoljilo Fjorentinu s obzirom na to da popularnom Blekiju ističe ugovor idućeg leta. 

Veruje se da će slična svota novca biti prosleđena u Firencu od strane Totenhema, a da bi Milenković posle svega mogao biti još zadovoljniji. Takođe, "pevci" prate situaciju u vezi sa Dušanom Vlahovićem, ponude još nema i krenuće u ofanzivu na srpskog napadača ukoliko Hari Kejn odluči da je vreme za rastanak došlo ovog leta.

Tako bi nekadašnja dva Partizanova akademca ponovo mogli da budu deo istog tima, nakon Fjorentine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke