Od 100.000.000, Lukaku postao "kusur" - Ruke trlja gospodin "Posebni"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.03.2023.
09:44
Izvor: Sportske.net

Veliki pad Romelua Lukakua.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Belgijski napadač Romelu Lukaku neće ostati u Interu nakon što mu istekne pozajmica iz Čelsija ovog leta.

To je nedavno potvrdio sportski direktor "nerazura" Đuzepe Marota, pa je pravo pitanje šta će se dogoditi sa robusnim Belgijancem?

U Čelsiju neće igrati, to je sigurno. Niti mu je forma na nivou, niti je mlad i poletan, niti se uklapa u sistem igre Grema Potera. Mada nije sigurno ni da će ovaj strateg ostati na "Stamford bridžu". U svakom slučaju, razmatraju se razne opcije, a jedna od realnih jeste da Lukaku ostane u Italiji, ali će se preseliti u prestonicu, piše "Leggo".

Roma je klub koji bi mogao da bude njegovo naredno utočište, a deo "vučice" postao bi kao "kusur" u transakciji za Tamija Ejbrahama. Engleski napadač je daleko od forme koju je imao prošle sezone kada je svojim predstavama predvodio Romu do trofeja Lige konferencije.  Tek sedam golova i šest asistencija upisao je ove takmičarske godine.

On ima izlaznu klauzulu ukoliko Čelsi odluči da ga kupi i ona iznosi 71.000.000 funti, prema engleskim medijima. Plan "plavaca" jeste da Lukaku bude poslat u Rim za smanjenu cenu Tamija Ejbrahama. 

Lukaku bi mogao da se uklopi u sistem rada Žozea Murinja. Uostalom, sarađivali su već u Mančester junajtedu.

Belgijanac je navodno na meti bivšeg kluba Evertona, ali i Aston Vile. Svojevremeno, Inter ga je platio Čelsiju 100.000.000 evra. Danas, očigledno, vredi za "kusur"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke