Od danas je jasno - Ronaldo bi mogao da ode u samo jedan klub?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 10.06.2021.
17:46
Izvor: Sportske.net

Gde će igrati Kristijano Ronaldo naredne sezone?

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester Junajted nije zainteresovan da ovog leta dovede Kristijana Ronalda.

Kao što se zna od ranije danas, Džejdon Sančo je postigao lične uslove sa Junajtedom, kojem sada preostaje teži deo posla - da pregovara sa Borusijom oko obeštećenja. Pominje se cifra od 95 miliona evra, što bi trebalo da bude dovoljno da se završi čitav posao.

Lokalni mediji u Mančesteru su istovremeno stavili tačku na glasine da bi Ronaldo mogao da se vrati na "Teatar snova", pa se postavlja pitanje - gde bi Portugalac mogao da zaigra naredne sezone?

Juventus će morati da ga proda, zbog ogromne plate, a i činjenice da ulazi u poslednju godinu ugovora, tako da sve ide ka rastanku. Takođe, nije tajna da Ronaldo nije bio u dobrim odnosima sa Maksom Alegrijem u svojoj prvoj sezoni, te da i povratnik na klupu "stare dame" nema ništa protiv njegovog odlaska.

PSŽ će sigurno biti opcija, mada će mnogo zavisiti od potencijalnog raspleta sa novim ugovorom Kilijana Mbapea. On i dalje odugovlači, sve će se prolongirati do završetka EP, kada će doneti odluku o ostanku ili će ga PSŽ prodati Real Madridu.

Dakle, sistemom eliminacije, za Ronalda, u Engleskoj neće biti potencijalnih zainteresovanih klubova, u Nemačkoj nema ko da ga plati, u Italiji neće ostati, a Real ne želi da ga vrati, dakle otpala je i Španija. 

U prevodu, ništa od Premijer lige, Serije A, La Lige i Bundeslige, ako napusti Juventus, deluje da bi Portugalac mogao samo u PSŽ...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 10.06.2021
23:03

Kako neko lako komentariše i predviđa probleme CR7! Ne bih ja tako lako otpisivao ni jednu opciju. Dok god želi takmičenje igraće u najjačim klubovima i ligama, pa makar umesto samo ugovorom o plati pitanje rešavao procentima od sponzora i ostalih prihoda (koji se uvišestručuju kad negde ode!). Tako da Bajern, ako proda Levandovskog npr. može da dogovori Ronalda, a kao dodatak plati mu da procente od porasta prihoda po svim osnovama. I onda - deo njima, deo njemu, a popularnost kluba skače, jer CR7 ima svoje fanove, dok Bajern bez obzira na superkvalitet zaostaje po broju navijača u svetu iza klubova koji su po kvalitetu igre i rezultatima - ispod njegovog nivoa.