Od otpisanog do zvezde - velikani se otimaju za Lingarda

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 12.04.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

I Vest Hem želi da ga otkupi.

 EPA-EFE/Justin Tallis
EPA-EFE/Justin Tallis

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda na pozajmici u Vest Hemu Džesi Lingard igra polusezonu iz snova za londonske "čekićare" bez obzira na slabu minutažu koji je do januara imao u klubu sa "Old Traforda".

Lingard je za dva i po meseca u klubu iz istočnog Londona postigao osam golova na devet utakmica i sa impozantnim učinkom već skrenuo pažnju velikih klubova.

Kako prenosi ESPN, na njegov potpis čekaju velikani evropskog fudbala poput Real Madrida, Pariz Sen Žermena i Intera, a pozitivna okolnosti je što od leta ulazi u završnu godinu ugovora sa "crvenim đavolima".

Ova informacija dolazi samo dan nakon što je Lingard postigao dva gola u pobedi protiv Lestera 3:2, čime je samo potvrdio izvanrednu formu ovog proleća.

Ove partije vratila su ga u reprezentaciju Engleske na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sa druge strane, Vest Hem želi da otkupi njegov ugovor iz Mančester junajteda, a šanse da ostane u Londonu su veće ukoliko "čekićari" izbore plasman u Ligu šampiona.

Do kraja sezone u Premijer ligi ostalo je još sedam kola, a Lester će za plasman u elitno takmičenje imati veliku konkurenciju u gradskom rivalu Čelsiju kojem beži samo bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke