Od Sergeja do Pjanića, Balkanci u modi, ovi vezisti bi mogli da pomere transfer granice!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.06.2018.
08:39
Izvor: Sportske.net

Dobro je biti plej, ovo je leto u kome će biti najvrednija roba na tržištu. Srbin, Hrvati, Bosanac, uz Italijana i još par igrača bi mogli da sruše rekorde u narednih par meseci...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Ovoga leta u prvom planu bi mogli da budu plejmejkeri.

Naime, nekoliko evropskih klubova je deficitarno na tim pozicijama, cene će porasti, a već se govori o različitim ponudama koje spremaju vodeći evropski klubovi.

Mančester Junajted je prvi, oni su želeli Modrića iz Reala, ali je ta solucija nemoguća, Real neće pustiti Hrvata ni po koju cenu. Barem ne tog Hrvata, dok bi oko Kovačića mogli da pregovaraju.

Naime, nekadašnji fudbaler Intera je nezadovoljan minutažom u Realu, priča se da želi da ode, ali je za Junajted rezervna varijanta, naime oni ispipavaju puls Marka Veratija, priča se o ponudi od 100 miliona.

U Parizu ni da čuju, neće se odreći Italijana.

Sledeći na listi je Miralem Pjanić, Juve bi mogao da ga žrtvuje kako bi otvorio mesto za Sergeja Milinković Savića.

I Real i pogotovo Barsa hoće Bosanca, ali cena je paprena, 80 miliona evra, čini se da Juventus sebi ne bi smeo da priušti da izgubi sjajnog vezistu.

Postoje i jeftinije solucije, Barsa je odredila cenu za Andre Gomeša, 25 miliona evra, platili su ga 40, srećom po njih nije aktivirao bonuse, inače bi se u Valensijinu kasu slilo 60 miliona.

Gomeš ne ide na Mundijal, proveo je dve razočaravajuće sezone u Španiji, priča se o Napoliju, ali i odlasku u Englesku, videćemo hoće li neko platiti ovu sumu.

Kad smo kod Napolija, oni će svog plejmejkera prodati Sitiju, dogovor je blizu, Englezi su probali da spuste cenu, ali na kraju će morati da plate 60 miliona evra.

I ne zaboravimo da pomenemo Tijaga Alkantaru o čijem se odlasku priča, saigrači iz reprezentacije Barselone ga ubeđuju da se vrati u Kataloniju, potrebna je zamena za Inijestu, no, Bavarci bi tražili 80 miliona evra.

Idemo dalje, Žan Mišel Seri, Afrikanac iz Nice je želja i Arsenala i Čelsija, "Plavci" su bliži, ali je francuski klub za iskusnog igrača iz Obale Slonovače koji stilom podseća na Ćavija traži oko 50 miliona evra.

Sergeja smo pomenuli, ono nije klasičan plej, ali može da igra na više mesta u veznom redu i njegov transfer bi trebalo da bude najviši ovog leta, ako ne vidimo neki šokantni razvoj događaja.

Dobro je biti plej, baš su na ceni...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jack Rackham
Monday, 04.06.2018
13:01

Kakva recenica ee: srecom nije aktivirao klauzulu, pa da plate Valensiji 60m, pa to je najveca nesreca, da bi aktivirao klauzulu morao je da pokida na terenu i bolje da je kidao i ovi pltili jos 15 m nego ovako sto je razocarao p ga nece niko ni za 25 m

avatar
Novakovic10
Monday, 04.06.2018
12:28

Malopre sam video, Transfermarkt kaže da je najverovatnije odredište za Kovačića Schalke, kažu da je on zamena za Goretzku, ako Schalke izdvoji oko 60 miliona, svaka njima čast

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.06.2018
10:22

Seri ima klauzulu od 40 miliona do 15. jula. On je vise igrac za Arsenal mi cemo nekog boljeg da uzmemo.

avatar
Mangus
Monday, 04.06.2018
10:00

Tesko ce se juve odreci Pjanica pre nego sto dovedu SMS-a koji opet nije klasicni plej. Juve bi idealno doveo smsa i sacuvao pjanica. Sa dzanom, to bi bio strasan vezni red. Andre gomes nije mnogo pokazao u Barsi ali ima potencijala i mlad je, 25 milki nije mnogo na danasnjem trzistui verujem da su mnogi spremni na taj rizik

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 04.06.2018
08:42

Ako pitate Mister Procenta, Sergej je zadnji vezni:-D