Od svih "proteranih", Barsu napušta samo još jedan?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 26.08.2021.
14:45
Izvor: Sportske.net

Ostali ostaju...

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Nadali su se navijači Barselone početkom leta da će klub napustiti i Samjuel Umtiti i Martin Brajtvajt i Klemen Lengle, ali će sva trojica ostati. Vrata su otvorena samo Miralemu Pjaniću, ostali su po svaku cenu odbijali da odu. 

Umtiti je obećao da će smanjiti primanja i potpisati novi ugovor, Brajtvajt nije problem zbog primanja, već se Barsa nadala zaradi od 15 miliona nakon dobrog EP, dok Lengle nikada nije ni želeo da ode, kao i Umtiti. 

Pjanić je jedini koji se ne protivi odlasku jer mu je dosta Kumanovog nepoverenja i odavno je glavom van Barselone.

Problem je u tome što on ne može više u Fiorentinu i Juventus, pošto su stigli Lokateli i Toreira, pa su sada navodno u igri još samo Roma i Napoli.

U Barseloni su uvereni da će Pjanić napustiti klub do kraja  prelaznog roka, a jasno je da će biti u pitanju samo pozajmica. 

Kakav neslavan kraj i kratka epizoda za reprezentativca BiH...

Takođe, Ronald Kuman je poručio Rikiju Puđu i Aleksu Koljadu da neće imati minuta u novoj sezoni, ali oni žele da se bore za mesto i da čekaju svoju šansu. Možda se čak nadaju da će Kuman i dobiti otkaz tokom sezone, jer navodno Đoan Laporta izuzetno ceni njihove karakteristike i činjenicu da su prošli sve mlađe kategorije "La Masije"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke