Odbio Siti i Čelsi zarad posrnulog francuskog velikana!

Autor: Nemanja Janošev
subota 13.07.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv transfer na koji bi trebalo obratiti pažnju.

Junior Premier League
Junior Premier League

Povezane vesti

Mladi engleski napadač Alehandro Gomez Rodrigez neko je za koga su se otimali brojni timovi minulih nedelja.

Jedan od praćenijih igrača iz generacije 2008. na "Ostrvu" nastupao je prethodnih godina za mlađe kategorije Sautemptona, da bi ovog leta bio kontaktiran strane Mančester sitija i Čelsija, te pojedinih italijanskih timova. 

Međutim, nije video dva engleska kluba kao pravi izbor za nastavak svoje karijere i potpisao je profesionalni ugovor sa Olimpik Lionom u trajanju od tri godine. Direktor skauting službe Matje Luj-Žan je imao ključnu ulogu u realizaciji transfera jer je više puta dolazio na jug Engleske ne bi li ga ubedio da izabere čuveni francuski tim.

Alehandro Gomez Rodrigez je engleski reprezentativac do 16 godina, ali nije sigurno da će nastupati i za seniorski tim ove zemlje pošto ima i portugalsko i venecuelansko državljanstvo. Tako ćemo sigurno videti još jednu bitku za njega u godinama koje dolaze.

Ovo svakako predstavlja potez Liona koji prolazi nekako ispod radara. Ali, interesovanja Sitija i Čelsija pokazuju da je reč o supertalentovanom momku i Lion bi u nadolazećim sezonama mogao da ima vrhunsko pojačanje ukoliko nastavi da se razvija u pravom smeru. Uz to, poznato je da je Lionova škola fudbala jedna od najboljih u Francuskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke