Odigrao kao Mesi i "raspametio" Real i "pola" Engleske!

Autor: Lazar Nikolić
petak 11.03.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Nedavno je podsetio na Mesija.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Španski reprezentativac i igrač Viljareala Jeremi Pino nedavno je postigao četiri gola za 40 minuta na utakmici španske Primere protiv Espanjola, njegova partija mnoge je podsetila na vreme kada je Lionel Mesi "vladao" španskim fudbalom.

Devetnaestogodišnji ofanzivac privukao je pažnju fudbalske javnosti, a imuni na njegovu sjajnu igru nisu ostali ni Real Madrid i velikani sa Ostrva.

Prema pisanju španskih medija Real je već stupio u kontakt sa krilnim fudbalerom Viljareala, a za njegovo "zdravlje" raspituju se engleski velikani Liverpul, Mančester siti i Arsenal.

Real se polako oprašta od Edena Azara, Belgijanac se nikako nije snašao na "Santjago Bernabeu" i verovatno će napustiti klub na kraju sezone. Mladi Pino bi mogao da bude dugoročni projekat Madriđana, posebno kada se zna da je i Marko Asensio blizu selidbe iz Madrida.

Pored "kraljevskog" kluba i Liverpul razmišlja o Pini. Mohamed Salah i Sadio Mane polako ulaze u poslednju godinu ugovora, pa bi mladi Španac mogao da bude potencijalna zamena za jednog od njih dvojice.

Iz prikrajka svoju šansu čekaju Arsenal i Siti, "tobdžije" vide Viljarealovog "klinca" kao potencijalnu zamenu za Nikolasa Pepe, koji se nije uklopio u tim Mikela Artete, dok Pepu Gvardioli "nikada nije dovoljno" kvalitetnih fudbalera i sigurno bi našao mesto za još jednog majstora kakav je Pino.

Viljareal je postavio klauzulu od 80 miliona evra koliko će klub koji želi Jeremija Pinu morati da plati za njegov transfer. Pina je ove sezone postigao sedam golova i dodao četiri asistencije za "žutu podmornicu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke