Odlazak Embapea u Real pravi probem i Barseloni, PSŽ motri na Nika Vilijamsa!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.07.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako Kataloncima u ovoj trci...

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Predsednik Barselone Đoan Laporta slavodobitno je tvrdio prethodnih nedelja da katalonski klub ima novca da priušti Nika Vilijamsa (22), na šta je Atletik iz Bilbaoa odgovorio da oko njegove otkupne klauzule od 58.000.000 evra neće pregovarati sa zainteresovanim klubovima.

Navodno i sam fudbaler ne bi imao ništa protiv selidbe u Barsu gde bi činio sjajan tandem sa Laminom Jamalom koji je u dresu Španije funkcionisao savršeno na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Marka, pak, prenosi informaciju da će situaciju oko mlađeg od braće Vilijams pratiti i Pari Sen Žermen koji je ostao bez Kilijana Embapea koji je pojačao Real iz Madrida.

Parižani žele pojačanje na krilnoj poziciji, a kako su tvrdnje o interesovanju za Jamala utihnule, u francuskoj prestonici razmatraju i dolazak Nika Vilijamsa za kojeg bi Atletiku bez problema isplatili pomenutu klauzulu od 58.000.000 evra.

U Parizu bi Vilijamsa dočekala prava španska "kolonija" koju predvodi trener Luis Enrike, zajedno sa još četvoricom fudbalera iz ove zemlje, pa bi period adaptacije verovatno prošao bez većih problema.

Barselona će morati da dodatno "ispegla" finansije ne bi li isplatila dolazak Vilijamsa jer u Baskiji ni ne pomišljaju na plaćanje kroz više rata, već žele čitav novac odmah.

Posle sjajnog Evropskog prvenstva na kojem je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, Niko može da bira svoju narednu sredinu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke