Odluka sa "Old Traforda" - Sedmorica na prodaju!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.07.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted ima igrača za prodaju u ovom prelaznom roku.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Prelazni rok je odavno u jeku, a Mančester junajted je nedavno dobro zaradio prodajom Mejsona Grinvuda koji svoju karijeru nastavlja u Marseju. 

Taj trend dobrih prodaja bi mogao da se nastavi i tokom ovog leta, a još sedmorica se nalaze na transfer listi i ukoliko dođe ponuda koja je iole ozbiljna, Junajted neće mnogo razmišljati. 

Pre svega, to važi za petoricu igrača koji su u poslednjoj godini ugovora, a to su Kristijan Eriksen, Skot Mektominej, Viktor Lindelof, Aron Van-Bisaka i Hari Megvajer. 

Još jedan koji je, može se slobodno reći, razočarao u dresu Mančester junajteda, očekivalo se nešto više od Brazilca koji može otići u slučaju dobre ponude. Sedmi je Entoni, još jedan brazilski fudbaler koji je odigrao daleko ispod očekivanja, ali imajući u vidu uslove pod kojima igra u Mančester junajtedu, jako je teško da može doći do promene sredine. 

Sa druge strane, bilo je dolazaka, u Mančester junajted je stigao Leni Joro, štoper koji je jedan od najboljih mladih igrača na toj poziciji, plaćen je 60 miliona i definitivno je da se tim sa "Old Traforda" neće zaustaviti na tome. Podsetimo, ranije je stigao i Zirkze iz Bolonje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke