Održan sastanak PSŽ-a i Mbapea - Nude se kule i gradovi za ostanak!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 17.02.2022.
13:38
Izvor: Sportske.net

Hladan je kao led za sada.

EPA-EFE/Yoan Vala
EPA-EFE/Yoan Vala

Povezane vesti

Sastanak između čelnika Pari Sen Žermena i Kilijana Mbapea održan je u sredu, svega dan nakon meča ovog kluba sa Real Madridom, pišu francuski mediji.

Bogati katarski vlasnici na čelu sa prvim čovekom Pari Sen Žermena Naserom Al-Kelaifijem spremni su da učine sve ne bili Kilijan Mbape ostao privržen "svecima" barem kratkoročno iako se njegov transfer u Real Madrid najavljuje mesecima unazad.

U sredu u popodnevnim satima, održan je sastanak između PSŽ-a i predstavnika Kilijana Mbapea. Žele da nosi dres njihovog kluba u toku trajanja Svetskog prvenstva u Kataru. "Parizijen" piše da, iako vrše sve napore, Kelaifi i njegovi saradnici ne uspevaju da ubede Kilijana da ostane na "Parku prinčeva". Njemu je opcija o produžetku ugovora na najviše dve godine prihvatljiva, ali za sada nema izgleda da će se to dogoditi. On je već odbio da potpiše dvogodišnju saradnju koja bi mu donela 90 miliona...

Navodi se da je ponuda katarskih čelnika porasla na milion evra sedmično, što bi ga učinilo plaćenijim igračem od Lionela Mesija koji prima oko 950.000 evra. U Mbapeovom slučaju, to bi iznosilo 48 miliona evra godišnje!

Ništa još nije potpisano između Reala i Mbapea, ali Kilijan ostavlja sve opcije otvorenim, a tu se čak "šunja" i eventualno interesovanje Liverpula o kojem je pisao katalonski "Sport", što smo preneli ranije danas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke