Odustali od Kragujevčanina, da li je ovo novi Inter?

Autor: Boris Jovanović
subota 10.07.2021.
10:48
Izvor: Sportske.net

Dosta problema oko odlazaka, ali Inzagiju je obećano da će imati konkurentan tim...

EPA-EFE/Mourad Balti Touati
EPA-EFE/Mourad Balti Touati

Povezane vesti

Inter pokušava da posle prodaje Hakimija napravi tim za narednu sezonu. I dalje se čeka zamena, ali nema napretka u pregovorima oko Beljerina ili Damfrisa, što su prve dve mete. Ako ne uspeju da realizuju dolazak Španca ili Holanđanina, okrenuće se Zapakosti iz Čelsija, mada mnogi smatraju da to nije pravo rešenje.

Kinezi su tražili od Marote da otpiše sedmoricu, ali neće biti lako. Blizu je doduše posao sa Trabzonom oko Dalberta, pozajmica sa otkupom od sedam miliona, a nema dogovora sa Benfikom oko Žoao Marija. Sporting ga nije otkupio, pojavili su se "Orlovi", ali njihov predsednik Viera je uhapšen, sada je prvi čovek kluba Rui Košta, ali i slavnog fudbalera optužuju za korupciju.

Flamengo se interesovao za Vidala, ali nema ponude, Čileanac je razočarao, ima veliku platu, ali i ugovor. Još veći novac prima zemljak Sančez, na koga su u klubu ljuti jer je igrao povređen za nacionalni tim. Ni "Čudesnog dečaka" ne mogu da prodaju zbog velikih primanja i on će verovatno ostati u klubu.

Matijas Vesino je sam tražio da ode, iako se trener promenio. Kod Kontea je bio na marginama, ali ni Simone Inzagi ne pokazuje želju da mu pruži šansu. I dalje nema dogovora sa Naingolanom koji se vratio iz Kaljarija sa pozajmice, počinje pripreme sa Interom, iako klub ne računa na njega...

Došao je Čalhanoglu, kao i rezervni golman Kordaz, Kolarov je ipak ostao, kao i Ranokija.

Inzagi je tražio da ne prodaju Brozovića i Perišića jer novca za pojačanja nema, i dalje se uz desnog, traži i levi bek, zatim četvrti napadač. To bi mogao da bude Balde Keita, koji je kod Inzagija igrao u Laciju, nije se proslavio u Interu. Sada je u Monaku, ali "Kneževi" traže desetak miliona za Afrikanca. Ipak, bokovi u odbrani su najvažniji, levo je otpao Kostić, nemaju novca, Emerson Palmijeri je takođe skup, kao i Markos Alonso, jesu na prodaju, Čelsi ne pristaje na pozajmice. Inzagi će probati sa Perišićem kao levim spoljnim u 3-5-2 formaciji, ali Konteu to nije baš uspelo. Vratili su se sa pozajmica i Dimarko iz Verona, i Lazaro iz Gladbaha, počeće pripreme, ali najverovatnije ih čekaju novi odlasci na kaljenje.

Para nema i to je problem, Inter mora da se dovija, a stiče se utisak da su Čileanci koji zajedno zarađuju oko 14 miliona neto, najveći problem. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke