Odzvonilo mu? Megvajer iz Junajteda odlazi u trampi sa jednim od najvećih rivala?!

Autor: Boris Jovanović
subota 20.08.2022.
10:18
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovo bilo najbolje rešenje za sve?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Hoćemo li videti novi šok u PL?

Kako pišu engleski mediji Čelsi je spreman da ponudi razmenu, naravno da bi doplatili, kako bi "izbavili" Megvajera iz Junajteda. Najskuplji defanzivac u istoriji je pod pritiskom navijača i javnosti, izgubiće mesto u timu ako ovako nastavi i on vidi London kao izlaz.

"Kusur" bi bio Kristijan Pulišić, Amerikamnac koji je nezadovoljan statusom kod Tuhela, naravno da bi u Junajtedu kome je potreban napadač imao više šansi da igra. 

Želja "Plavaca" je Vesli Fofana iz Lestera, on bi trebalo da bude prioritet, ali "Lisice" traže ogroman novac, iako je sam igrač tražio da ode i neće biti u timu protiv Sautemptona.

Megvajer na drugoj stranu dolaskom Lisandra Martineza i oporavkom Varana, visi kada je u pitanju startna postava. 

Junajted je potrošio oko 70 miliona na Kazemira, ali Ten Hag želi i napadača, pa bi Megvajer možda mogao da unese novac u kasu.

Štoper se plaši da će izostanak protiv Liverpula u derbiju u ponedeljak značiti i definitivnu selidbu na klupu i to je tri meseca pred Mundijal njegov najveći problem...

Mančester je zakucan za dno, na "Old Traford" stiže Liverpul, taj meč zatvara treće kolo, a što se današnjeg programa tiče, u rano popodne je Totenhem favorit protiv Vulvsa, mi predlažemo duplu šansu na Forest protiv Evertona, i naravno gol Mitrovića Brentfordu koji plaća 2.15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke