Oglasio se i Junajted, ima li nešto od drugog "Pogback"-a?

Autor: Stefan Matić
nedelja 16.06.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net

Francuz je svojim izjavama uzdrmao fudbalsko tržište.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Pisali smo danas, igrač "Crvenih đavola" Pol Pogba je izjavio kako je posle tri godine provedene u Mančesteru spreman na novi izazov. Naravno odmah su reagovali giganti evropskog fudbala poput Real Madrida i Juventusa koji kuju svoje planove za kupovinu francuskog veznjaka.

Po Pogbinom izjašnjenju oko novih izazova, reagovao je i sam Mančester Junajteda. Čelnici sa "Old Traforda" su složni po pitanju svojih stavova, a to je da Pogba ostaje naredne sezone i da se očekuje da predvodi Junajted ka povratku u vrh engleskog i evropskog fudbala.

Na socijalnim mrežama je krenuo da bude viralan hešteg #Pogback, podsetimo tako su i prošlog puta dočekali Pogbin povratak iz Juventusa u redove kluba u kojem je ponikao.

Videćemo šta će biti ovog puta, Francuz se ne libi da pokaže svoje stavove koji često ne idu na ruku kluba sa "Old Traforda".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 17.06.2019
15:57

У Манчестеру се понашају као да је ово Роналдо, а не обични циркузант. На силу покушавају да га задрже. Праве спрдњу од овог клуба. Не могу да верујем да могу бити оволики идиоти!

avatar
Devil born 1878
Monday, 17.06.2019
01:23

Tako, ili ga, prodati za tih 170 miliona ili mu ne dati da ode, treceg nema, moze on da prica koliko god hoce, ugovor je ugovor, crno na belo i zdravo pogba pa se ti siri negde drugde

avatar
StefMU
Monday, 17.06.2019
13:04

Brate totalno pogresan stav imas. Bas treba suprotno, to sto zeli da ode treba ga sutnuti sto dalje od JUnajteda, pa nije ni jedan igrac veci od kluba. Zeli da ode a ovi zele da bude glavni u timu i jos da mu daju kapitensku traku, pa nece da moze. Ali naravno moci ce posto smo totalno prsli, izgubili identitet u potpunosti.

avatar
Paul Kersey
Monday, 17.06.2019
01:00

U UTD-u se ne zna ko veći debil. Lik ih ponižava a oni se prave blesavi i proglašavaju ga vođom ka povratku u vrh...bla, bla....

avatar
Adi237
Monday, 17.06.2019
00:22

Koje su budale u upravi junajteda hoce da ga zadrze svim silama a samo ce opet setati na terenu...ovo bi moglo proci ako bi kupili fernadesa pa da zajedno igraju i kreiraju napade...ali ako ce setati odma ga otjerati ne treba nam ezadovoljna igrac u timu.