Oglasio se Kavani, šta čeka?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.08.2022.
10:30
Izvor: Sportske.net

Urugvajac i dalje zagonetan.

 ANTONIO LACERDA
ANTONIO LACERDA

Povezane vesti

Edinson Kavani još uvek nije doneo odluku o nastavku karijere.

Urugvajac je napustio Mančester junajted u junu po isteku ugovora, bio je na korak od Boke juniors, ali je na kraju odlučio da sačeka ponude iz Evrope. 

Kavani je 10 dana pre kraja prelaznog roka istakao da još uvek ne zna gde će nastaviti karijeru, a iz medija se zna da ima ponude Valensije, Viljareala i Nice. Nije tajna da je ranije nekoliko puta govorio da mu je san da se oproba u Španiji.

"U ovom trenutku i dalje ne znam gde ću igrati ove sezone. To je fudbal, ali najvažnije je da se osećam dobro. Želim da odem tamo gde me zaista žele i u tim koji će imati poverenja u mene", rekao je Kavani. 

Zanimljivo je to da se pojavila informacija da bi u slučaju odlazaka Memfisa Depaja u Juventus i Pjer-Emerika Obamejanga u Čelsi, Barsa mogla da mu ponudi ugovor na godinu dana, da bude rezerva Robertu Levandovskom.

Depaj je blizu Juvea, ali i dalje zateže, a Obamejang je dogovorio uslove sa Čelsijem, problem je što Barsa traži 30 miliona evra. Upravo je taj finansijski momenat glavni razlog što Barsa hoće da ga proda posle samo šest meseci.

Podsetimo, i Depaj i Obamejang su u Barsu došli bez obeštećenja, da li će tako i Kavani? Ili možda ide u Viljareal, Valensiju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke