Oglasio se Žezusov agent, naredni klub sve izvesniji!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 11.05.2022.
14:25
Izvor: Sportske.net

Više nema tajni.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Poznati brazilski fudbaler Gabrijel Žezus sasvim izvesno se napustiti Mančester siti na kraju sezone, a sudeći prema izjavi njegovog agenta Marsela Petinatija naredi klub fudbalera trebalo bi da bude Arsenal, mada se pregovori vode sa još šest klubova.

Petinatija je potvrdio da su kontakti sa Arsenalom već uspostavljeni i da se Žezusu dopao projekat koji mu je izneo londonski klub, međutim na konačan odgovor se još čeka.

"Obavili smo pregovore sa Arsenalom u vezi sa Gabrijelom Žezusom. Sviđa nam se projekat i to je mogućnost o kojoj razgovaramo. Postoji još šest klubova zainteresovanih za Gabrijela, on je fokusiran na utakmice koje ga do kraja sezone očekuju sa Sitijem", poručio agent brazilskog napadača.

U prošlosti se Žezus dovodio u vezu sa Barselonom i Juventusom, ali više nema sumnje da je Arsenal taj koji vodi u trci za fudbalera.

Podsetimo, jutros smo pisali o interesovanju Arsenala za Rahima Sterlinga, kojem takođe ugovor ističe na leto 2023. godine i bilo bi pravo otrovenje leta kada bi dvojac "Građana" postao stanovnik Londona.

Siti večeras bije još jednu bitku na putu odbrane titule u Premijer ligi, a ukoliko verete u pobedu gostuju na poluvremenu i kraju AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,76.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke