Oko njegovog potpisa se angažovali Vudvord, Solskjer i Ferguson, na kraju odbio Junajted, evo gde nastavlja karijeru!

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.06.2020.
19:25
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" su na sve načine pokušavali da ga ubede da im se pridruži, ali...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pisalo se još početkom godine da je na radaru Mančester junajteda mladi vezista Džud Belingem iz Birmingema.

Ovaj fudbaler je sa samo 16-godina bio neizostavan član prve postave ove ekipe u Čempionšipu, pokazao je da ima ogroman potencijal, pa je skrenuo pažnju nekih od najvećih evropskih klubova.

Tako je Junajted svim silama krenuo po njegov potpis, u martu su ga navodno doveli i u prostorije kluba, gde je imao priliku da se sretne sa direktorom Edom Vudvordom, ali i trenerom Ole Gunarom Solskjerom, kao i legendarnim Ser Aleksom Fergusonom.

Obećano mu je i da će se ravnopravno boriti za mesto u startnih 11, ali sam fudbaler i njegov otac Mark nisu sigurni da će za Belingema biti mesta na "Old Trafordu".

"Đavoli" su u januaru doveli Bruna Fernandeša iz Sportinga, žele još Griliša iz Aston Vile ili Medisona iz Lestera, na sve to bi i Pogba mogao da ostane u klubu, kako je pitanje da li će neko moći da izađe u susret zahtevima Mančester junajteda, zbog finansijske krize koju je izazvao prekid sezone.

Tu su još i Matić, Mektominej i Fred, pa je zaista pitanje koliko bi mladi Belingem igrao naredne sezone, te je njemu i njegovom ocu u ovom trenutku primamljvija ponuda iz Nemačke.

baner 3

Naime, za mladog vezistu Birmingema je ozbiljno interesovanje pokazala i Borusija Dortmund, a u nemačkom klubu veruju da su praktično već pobedili Junajted u trci za njegovim potpisom.

Ostaje izgleda da se "Milioneri" dogovore sa Birmingemom i da svojoj grupi talentovanih fudbalera priključe još jednu mladu nadu iz Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TULJALJAN
Sunday, 14.06.2020
12:03

Dortmund je postao san za svakog talentovanog igraca. Em im daju sansu da zaigraju u ozbiljnoj ulozi em redovno igraju ligu Sampiona. I na kraju ne prave puno problema za odlazak u ekonomski jace klubove, a dobra cijena je zagarantovana kad su igraci mladi i igraju ozbiljne uloge u ekipi koja igra ligu samoiona. Svaka pohvala za poslovanje kluba.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 13.06.2020
17:50

I nije neka steta po meni on uopste nije toliko dobar

avatar
koma73
Saturday, 13.06.2020
08:57

Ako on u 16 godina zahteva sigurnu minutažu u prvom timu i ne bi tamo gde neće odmah u prvih 11, onda nam i ne treba. Imali smo davno jednog takvog - Pogbu, pa je zato otišao džaba u Juve, i evo šta je postao i ostao.