On je "fudbalski Tom Brejdi" i biće velika letnja bomba!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.02.2021.
19:19
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo poređenje.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Trener Liona Rudi Garsija nazvao je Memfisa Depaja fudbalskim Tomom Brejdijem.

Holanđanin će definitivno biti jedna od najvećih letnjih bombi, jer 30. juna postaje slobodan igrač i za njega će se otimati brojni timovi. Nije tajna da je Barselona na pol poziciji, ali je pitanje šta će odlučiti nova uprava, iako je Depaj najveća želja Ronalda Kumana.

"Svi smo gledali Superboul, Tom Brejdi je još jednom pokazao da je veliki igrač, ali i da isto tako igra za svoj tim. On čini druge boljim, ali i ekipa mu pomaže da pokaže da je najbolji. Isto tako je i sa Memfisom. Kada u ekipi imate top igrača, koji ostale čini boljim, taj tim je najbolji. Zbog toga imamo sve više samopouzdanja ove sezone", rekao je Rudi Garsija.

Depaj je ove sezone postigao 13 golova i dodao šest asistencija u Ligi 1, i tako ponovo skrenuo pažnju velikanima. Ako pogledamo probleme timova, osim Barselone, sigurno je da će ga juriti Juventus, koji ne propušta besplatne kupovine, pominjao se i PSŽ koji se sprema na odlazak Kilijana Mbapea, a sporadično su u priči bili i Liverpul i Milan.

Čekamo leto, pa da vidimo ko će izabrati "fudbalskog Toma Brejdija" kao slobodnog...

Za početak, da vidimo da li će Depaj kao Brejdi voditi Lion do titule, pošto sada zaostaje dva boda za Lilom, i ima bod više od Pari Sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke