Osimen skup, Čelsi "kuca" kod Murinja?

Autor: Stefan Matić
utorak 28.02.2023.
15:15
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ne mogu baš sve da kupe.

EPA-EFE/Isabel Infantes
EPA-EFE/Isabel Infantes

Povezane vesti

 
Novi vlasnici Čelsija su svoju vladavinu započeli na "eksplozivan" način, ponajviše posmatrajući njihove poteze tokom prethodna dva prelazna roka. 

Potrošile su se na stotine miliona evra, ali rezultata nema. Pravo je pitanje koliko će Poter izdržati na klupi Čelsija, za sada je poverenje rukovodstva tu, ali su "plavci" u seriji od tri poraza. Čekaju ih duel sa Lidsom i revanš sa Borusijom, a za početak ako žele rezultate mogli bi fudbaleri Čelsija da postignu gol. 

Za verovati ili ne je podatak da su "plavci" postigli samo jedan gol tokom februara meseca, Žoao Feliks će ni kriv ni dužan dobiti "nagradu" za najlepši gol meseca u svom klubu. Jasno, Čelsiju treba prava "devetka", ali do nje će se doći tek na leto. 

Prvi izbor je neverovatni Viktor Osimen, predvodnik Napolijevog juriša na titulu - Nigerijac je na 20 utakmica postigao devetnaest golova. Videćemo da li će ostati u Napulju, međutim ko god da uđe u pregovore sa De Laurentisom biće "očerupan". Engleski mediji zato pišu kako Čelsi ima i alternativu, i to dobru poznatu. 

"Plavci" ne prestaju da se dovode u vezu sa još jednim povratkom Tamija Abrahama. 

Visoki Englez je ponikao u Čelsiju, kalio u Aston Vili i dobio šansu u Lampardovom Čelsiju i odlično se pokazao. Međutim, odlaskom Lampsa i dolaskom Tuhela on gubi svoje mesto. Odlazi u Romu za 40 miliona evra, do sada je odigrao 85 utakmica za "vučicu" postigao je 34 golova. Veruje se da 25-godišnjak ne bi imao ništa protiv povratka na "Bridž", ali videćemo da li je Murinjo voljan da pusti svog glavnog napadača. I za koju cenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke