Osipa se ofanziva Parižana, odlazi kvartet, zarada minimalna! Na klupi ponovo Italijan?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 27.03.2022.
10:10
Izvor: Sportske.net

Šta se ovo dešava?

Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE
Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Povezane vesti

PSŽ će imati brojnih problema u letnjem prelaznom roku.

Kilijan Mbape je na putu ka Real Madridu, ali to je samo početak osipanja napada Pari Sen Žermena.

Anhel Di Marija takođe ostaje bez ugovora, PSŽ mu neće ponuditi novi i Argentinac će takođe otići bez obeštećenja. 

Ni to nije kraj, jer još jedan Argentinac želi da ode po svaku cenu, naravno, u pitanju je Mauro Ikardi, koji je potpuno pao u drugi plan. On takođe ne može da donese mnogo novca u kasu Parižana, praktično da više od godinu dana ni ne igra. 

Za kraj, Julijan Draksler je najavio odlazak, nezadovoljan svojom ulogom i minutažom.

"Moja situacija nije nimalo jednostavna, želim da igram više. Odlazak iz Pariza? Moguće je, videćemo", rekao je Draksler od čijeg odlaska PSŽ takođe neće moći mnogo da zaradi, jer je godinama u drugom planu.

Dakle, ostaju praktično samo Mesi i Nejmar, PSŽ će morati da dovede barem dvojicu ofanzivaca, a od ranije se zna da pokušavaju da bez obeštećenja ukradu Osmana Dembelea. Ali, jasno je da to neće biti dovoljno.

Takođe, pojavila se i informacija o potencijalnom novom  treneru, jer Maurisio Poketino nije zadovoljio i sigurno odlazi. Novo ime koje je u orbiti je Roberto Manćini, kome selektorska pozicija u Italiji visi nakon sramne eliminacije iz plej-ofa od Makedonaca. Italijani će propustiti drugi Mundijal u nizu, tako nešto niko nije mogao da zamisli nakon što je letos Manćini vodio tim do trofeja na EP. 

PSŽ je pre deceniju imao Italijana na klupi, Karlo Anćeloti se i nije baš proslavio, pošto je u prvoj sezoni ispustio titulu, a u drugoj je postao prvak, nakon čega je 2013. dobio otkaz.

Sve u svemu, čekaju nas ogromne promene u Parizu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke