Ostaje li Van Dajk u Liverpulu?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 06.05.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Kakve su njegove želje?

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Budućnost kapitena Liverpula Virdžila van Dajka dovela se u pitanje nakon što je Jirgen Klop saopštio da napušta klub po završetku sezone.

Ne samo njegova, već nekolicine igrača koji su cvetali u eri nemačkog stratega i bili nosioci ekipe koja je osvojila sve moguće trofeje.

Van Dajk je rekao da nije siguran hoće li i dalje nositi dres Liverpula, da bi ubrzo ispravio nedoumice zahvaljujući kojima su se stvorile spekulacije istakavši da ne može da tvrdi da li će novi menadžer uopšte želeti da računa na njega i da li će se sve kockice poklopiti.

Međutim, u najnovijem razgovoru sa medijima, Holanđanin je istakao kako mu je mnogo lepo u klubu svestan da će novi menadžer biti njegov zemljak Arne Slot.

"Nema o bilo čemu da se diskutuje jer nema nikakvih novosti. Klub je sada fokusiran na to ko će nam biti novi menadžer i to je glavni fokus. Kao što sam rekao, srećan sam ovde, volim sve ovde što i sami možete da vidite. Klub je veliki deo mog života i to je sve što mogu da kažem", naveo je Van Dajk i dodao:

"Fokus je na poslednje dve utakmice i na to ko će biti novi menadžer. Uslediće velika tranzicija i želim da budem deo toga".

Van Dajk je poslednji ugovor sa Liverpulom potpisao 2021. godine i on ističe narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke