Otkriveno - Evo koliko će Ronaldo zarađivati i zbog čega sumnjaju u njega?!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 29.08.2021.
07:59
Izvor: Sportske.net

Čini se da je skepticizam preteran...

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Za razliku od navijača, javnost nije baš dočekala oduševljeno povratak Kristijana Ronalda na "Old Traford". Većina komentatora smatra da je ovo stari način Glejzerovih da utišaju kritike.

"Rade ono što i oduvek, nalaze način da zapuše usta kritičarima. Nisu mogli da dozvole da Ronaldo ode u Siti. To su učinili i kada je doveden Aleksis Sančez da bi došao u komšiluk. Dolazak Ronalda neće izbrisati razliku odnosno prednost koju imaju Čelsi kao evropski prvak i Siti koji je imao 20 bodova više prošle godine", kaže nekadašnji kapiten.

Za mnoge ovo je igranje na nostalgiju, ali postavlja se pitanje da li je ovo korak u dobrom pravcu posle dosta strpljenja uz koje je Solskjer gradio novi tim. Novinari izražavaju sumnju da će ovo poremetiti ekipu, da će Norvežanin morati da traži rešenja, da menja uloge igračima i da je sve to proces koji zahteva vreme.

E sada, teško je ovako sumnjati u Ronalda, on je rođeni pobednik i iako puni 37 godina, još uvek je mašina za golove. Da li je to dovoljno pokazaće ova sezona u kojoj klub pokušava da se vrati na vrh.

Što se tiče Ronaldove plate, ona je manja nego u Juventusu, ali i dalje najviše zarađuje u novom klubu. Mendeš je smanjio zahteve, od 31 milion koliko je primao u Torinu neto, Ronaldo je sada na 21, dakle prima 10 miliona manje, ali to je još uvek više nego što je plaćen golman De Hea.

Portugalac će debitovati za Junajted posle reprezentativne pauze, u meču protiv Njukasla. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke