Otkriveno, evo šta čeka Hari Kejn!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.03.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Praktično jedina opcija za kapitena Engleske...

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Hari Kejn razmišlja o odlasku. Naime, ima več 27 godina, kapiten Engleske smatra da je dovoljno čekao, ne veruje da Totenhem koji je u velikoj finansijskoj krizi može da napravi nešto značajno kada je tim u pitanju, odnosno pojačanja,

Sjajni napadač nije osvojio nijedan trofej u karijeri, imaće šansu u Liga kupu protiv Sitija, ali to je beznačajno takmičenje. Moguće je da "Pevci" ostanu bez Lige šampiona, ispali su iz LE i Kejn ne želi više da čeka.

Totenhem razmišlja da ga proda, ali tražiće nešto manje od 150 miliona za jednog od najboljih napadača na svetu. Livi bi ga rado video van PL, pa i on i klub čekaju bivšeg trenera Poketina.

Naime, kako pišu engleski mediji, ako Mbape napusti klub, odnosno ne produži ugovor, Kejn bi bio prva meta Parižana. Za razliku od njih Siti takođe gleda ka Londonu, ali je njihova prva meta Haland. Jer, Pep hoće mlađeg igrača, slično razmišlja i Junajted koji ipak nije u trci za Kejna.

Barselona nema novac, Real hoće Mbapea ili takođe Halanda, a čini se da nemaju nameru da izdvoje ovolika sredstva za Engleza, tim pre što imaju Benzemu.

Jedina realna opcija je PSŽ i to ako budu tražili zamenu za Mbapea, pa Kejna posle EP verovatno čekaju pregovori klubova i zahtevi Livija sa kojim je bolnije pregovarati nego operisati kuk, prema rečima Ser Aleksa Fergusona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke