Otkriveno kako je Konte ubedio Vidala, sada je problem Inter?

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.05.2020.
20:09
Izvor: Sportske.net

Čileanac ide kod svog omiljenog trenera.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Arturo Vidal i Antonio Konte, ponovo zajedno, ponovo u pohodu da pokore Italiju, ali ovaj put kao "izdajnici", u timu najvećeg rivala Juventusa sa kojim su ispisali istoriju od 2011. do 2014. godine.

Čileanski mediji su otkrili pojedine detalje kako je Konte ubedio Vidala da mu se ponovo pridruži, ali navodno, problem su primanja. Pored toga što je Konte više puta lično zvao Vidala da ga ubedi, i da je Čileanac baš zbog toga pristao, čileanska La Kuarta prenosi i da vezista zahteva da postane najplaćeniji igrač u timu Intera!

Iako će 22. maja napuniti 33 godine, Vidal je spreman da prihvati i "kraći" ugovor, ali sa većim primanjima, baš kao što je bio slučaj u Barseloni, u kojoj je dobio na tri godine i čak osam miliona evra po sezoni.

Sada brojke nisu poznate, ali je Vidal insistirao na što većoj plati, i zbog toga su pregovori i dalje u toku, ili bolje rečeno - stopirani, pošto Inter ne može za sada da ispuni njegove uslove.

Ključ i dalje drži Konte, jer Vidal samo zbog njega želi u Inter, pa se u klubu nadaju da će Čileanac popustiti.

Ostaje još da vidimo da li će biti deo trampe za Lautara Martineza ili će Inter morati da plati obeštećenje...

bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 14.05.2020
02:20

Nista od toga, maksimalno moze dobiti 3-4 miliona platu ako uopste i dodje. Velike su sanse da Naingolan dobije novu priliku. Isti tip igraca, ne kosta nista

avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.05.2020
23:18

Neko rece da u seriji A nikome nisu umanjene plate i da Inter ima pare, gde du i odaklesu? Vidal Je jos uvek dobar igrac ali nije naj mladji ali dobar! Zato ga je Konte i zvao, posto one sto ima u veznom redu nemogu ni vodu da donesu Vidalu! Inter prodaje Lautara i opet ce da ima naj bolji napad igraci, haha, mozda ali posle Juveta, Lacija i Rome?

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 13.05.2020
22:16

Nema nista od ovoga ovaj misli da sa 33 godine moze da postavlja neke uslove Interu, zeli da bude najplaceniji igrac, kakvih osam miliona evra, ako mu ponude cetiri miliona evra treba da bude srecan, ja sam skoro pa ubedjen da Inter vise nike zainteresovan za njega, Moze Konte da trazi njega koliko hoce, ali zadnju rec imaju Zang i Marota, ovi iz Barse misle da on vredi 20 mil evra, A platili ga pre dve godine Bajernu 18 milons, i sad misle da sa 33 godine mogu da traze za njega 20 mil evra, pa nikad ali nikad Inter to nece uraditi jos da mu daju osam mil evra platu nema nista od toga

avatar
Amalainter
Wednesday, 13.05.2020
21:25

Recite mu hvala lepo i cao.. 👋

avatar
DVA HRAMA
Wednesday, 13.05.2020
20:17

Lautaro, brate, izvini 😲😤 KOnte i VIDal su bas pametni, izvlace pare iz Intera, a ovaj drugi je bas tezak magarcic, ko jos ne bi voleo kraci ugovor sa vecim primanjima, i to jos u tim godinama?

avatar
Oldboy
Thursday, 14.05.2020
12:41

Težak magarčić 😂😂😂 bravo, ja bih rekao vočić, ali ni magarčić nije loše