Otkriveno - Rangnik insistirao da Junajted dovede ubitačan kvartet, što ga nisu slušali?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 10.08.2022.
08:34
Izvor: Sportske.net

Zašto nisu poslušali Nemca?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je doveo novog menadžera, započeo "novu eru", ali praktično, sve je nekako isto.

Erik ten Hag sigurno nije očekivao ovako težak posao po dolasku u Mančester, niti da će transfer politika ostati praktično ista.

Navijači u neverici gledaju kako je klub pustio igrače poput Pola Pogbe i Edinsona Kavanija, a umesto njih dovodi Adrijena Rabioa i Marka Arnautovića. 

Engleski mediji otkrivaju da je Ralf Rangnik, pre nego što je dobio otkaz, dostavio listu od četiri pojačanja, i to još zimus. 

Prvi koga je predložio za pojačanje u odbrani bio je Hrvat Joško Gvardiol, koga je označio kao "kupovina pod moranje", jer su svi skauti predali najbolje  moguće ocene za njegove nastupe u Bundesligi.

Iz Nemačke, "preko veze" iz Lajpciga je Rangnik savetovao i Konrada Lajmera, koji je sada blizu Bajern Minhena, ali i Kristofera Nkunkua, za koga je govorio da mu pošalju ponudu još pre nego što je obnovio ugovor sa nemačkim timom.

I na kraju, Nemac je zahtevao od kluba da dovede Hulijana Alvareza, koga je na kraju doveo Siti iz Rivera za samo 17 miliona evra. 

Gvardiol u odbrani, Lajmer u veznom redu, Nkunku i Alvarez u napadu? 

Da li bi Junajted bolje startovao sezonu i imao veće  šanse za top 4 da je poslušao Rangnika? 

Koliko sada već niko ne veruje da Junajted može do top 4 i Lige šampiona pokazuju i kvote u AdmiralBetu - 2,65 da će biti među četiri, a samo 1,20 da neće!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke