Otpao Pogba, ima samo još jednu opciju!

Autor: Boris Jovanović
utorak 07.12.2021.
08:50
Izvor: Sportske.net

Francuz više nije u modi...

EPA-EFE/Andrew Yates
EPA-EFE/Andrew Yates

Povezane vesti

Kako piše "Marka" Real Madrid ima plan za leto koji ne uključuje Pola Pogbu. Da li je u pitanju odluka Pereza da ne pregovara sa Rajolom, koga baš ne voli, ili se radi o nečemu drugom, sigurno ćemo saznati.

Ono što je navodno razlog je odluka Reala, da uz Mbapea pojuri Ridigera koji bi takođe kao slobodan agent mogao da stigne na "Bernabeu", a procena je da im Pogba nije potreban, odnosno da bi bio trošak. Jer, priča se da će i Kros, ali i Modrić dobiti nove ugovore, da klub želi da vrati Kuba kada Bejl ode, pa u toj situaciji kada je već stigao Kamavinga, a tu je i Valverde, zaista nije jasno zbog čega bi trošili novac na Francuza.

Njegova želja jeste Real, ali na kraju, ako ne produži ugovor koji mu ističe, Pogbi će ostati samo jedna opcija rodni grad. Naime, od Juventusa nema ništa, oni imaju preče brige, a ne postoji šansa da skupe toliko novca u ovakvoj situaciji za ugovor Francuza. PSŽ je druga priča, tamo bi Rajola mogao da uzme veliku proviziju, eventualno usmeri i Halanda u istom pravcu, mada tu njegova reč nije poslednja, a čini se da otac i sin Haland žele isto, odlazak u Englesku. Haland je bio meta Reala, samo posle dovođenja Mbapea, eksplozije Vinisijusa čini se da neće trošiti novac na Norvežanina.

Sve u svemu, Perez nastavlja da radi pametno, štedi novac, dovodi slobodne igrače i izvlači adute iz rukava. Za sada to se itekako isplati, podsetimo da je Real jedini od velikih klubova koji nije izgubio novac u pandemiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke