Ovo bi bilo senzacionalno, Sergej i Mitar od leta u istom klubu!?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 21.04.2022.
18:38
Izvor: Sportske.net

Kakva "bomba" u najavi.

 EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Fulam je obezbedio povratak u Premijer ligu zahvaljujući fantastičnom učinku reprezentativca Srbije Aleksandaru Mitroviću ove sezone.

To će omogućiti londonskom klubu da zaradi ogroman novac prilikom ulaska u elitu kako bi ojačao svoj tim i bio konkurentan.

Prava bomba stiže nam iz Engleske, novinar Grem Bejli prenosi saznanje da će Fulam krenuti u akciju kupovine Sergeja Milinkovića Savića!

Fudbaler Lacija jedan je od najtraženijih evropskih vezista u ovom trenutku, povezivao sa mnogim moćnim klubovima na Starom kontinentu, ali "kolibari" imaju veoma ambiciozan plan u kojem bi im pomogao upravo Mitrović.

Saigrač iz reprezentacije Srbije će pokušati da ubedi Sergeja da se oproba u Premijer ligi pošto Fulam ovoga puta planira da se stabilizuje u društvu najboljih engleskih klubova.

SMS provodi svoju sedmu godinu u Laciju, mnogo se govorilo prethodnih meseci o njegovom odlasku iz Rima, ali to se za sada nije dogodilo.

Činjenica da se Fulam nalazi u Londonu, jednoj od svetskih prestonica, mogla bi da ubedi Sergeja da je to pravi potez za njega, iako su interesovanje pokazali i Juventus i Mančester junajted.

Marko Silva će na leto dobiti značajna finansijska sredstva da pojača svoj tim, a jedno od prvih mogao bi biti još jedan reprezentivac Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke