Ovo bi bio transfer karijere, bivši napadač Zvezde na radaru Mančester junajteda!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.11.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Odlične igre crnogorskog fudbalera privukle pažnju mnogo moćnijih klubova od Lećea...

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović nedavno je za naš portal govorio o svojoj karijeri koja ima uzlaznu putanju otkako je ostvario transfer u Leće.

Da je to bio pravi potez za 23-godišnjeg reprezentativca Crne Gore govori i statistika u Seriji A gde je na 11 mečeva postigao četiri gola u ekipi koja je sastavljena da, pre svega, obezbedi opstanak.

Šuškalo se prethodnih nedelja da bi Krstović mogao da ubrzo i napusti Leće, te da pojača Inter na kraju sezone, a sada sa Apenina stižu još bombastičnije vesti.

Naime, Kalčomerkato je naveo da se Nikola Krstović nalazi na radaru Mančester junajteda koji je u potrazi za ekonomičnijim rešenjem u napadu posle kupovine Rasmusa Hejlunda.

Italijani nisu dali mnogo detalja osim ovih, navodi se i da je Krstović samo jedan od igrača koje Junajted prati u ovom trenutku, te da je posao za sada daleko od realizacije.

Nema dileme da bi potencijalni transfer Krstovića u Junajted bio transfer karijere nakon odlaska iz Crvene zvezde koja je naplatila Dunajskoj Stredi 400.000 evra na ime obeštećenja.

Slovaci su od prodaje Lećeu prihodovali 3.900.000 evra, pa u Apulji mogu da računaju na ozbiljan profit ukoliko Krstović nastavi sa odličnim igrama u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke