Ovo je baš brzo, PSŽ našao zamenu za Mbapea, Junajted će zaboleti glava!

Autor: Boris Jovanović
subota 22.07.2023.
08:19
Izvor: Sportske.net

Mogu li "Đavoli" da pariraju?

Povezane vesti

Nakon što su presekli stvar oko Mbapea koji nije otputovao na turneju sa klubomu PSŽ su se razleteli, traže zamenu. U ovom trenutku priča se da je najbliži Parizu talentovani Danac Rasmus Hojlund. 

Naime, momak koji je eksplodirao u Atalanti i koga celo leto dovode u vezu sa Mančester Junajtedom bi mogao da lako završi u Parizu.

Naime, za razliku od "Đavola", "Sveci" su spremni da plate blizu 100 miliona evra za nekadašnjeg fudbalera Kopenhagena i austrijskog Šturma. On je prošle sezone u Seriji A postigao devet golova, za reprezentaciju u proseku postiže gol po meču. Ima samo 20 godina, u prvi plan je izbio nakon povrede Duvana Zapate prošle sezone i praktično otvorio aukciju velikih klubova. 

Al-Kelaifi istražuje zajedno sa direktorom Kamposon načine na koji bi mogao da priušti sebi Danca, priča se o pozajmici sa obaveznim otkupom, bonusima ili plaćanjem u ratama. Takođe Atalanta želi Ekitikea, pa bi igrač koji nije dobio šansu u Parizu mogao da bude deo transfera.

Sa druge strane veruje se da je Hojlund već postigao dogovor sa Junajtedom, ali to bez zelenog svetla od kluba ne znači ništa. Atalanta će prodati najboljem ponuđaču, a čini se da Junajted zbog problema sa FFP i dovođenja Onane i Maunta teško može da izdvoji stotinak miliona za novog napadača. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke