Ovo je datum kada ćemo znati sudbinu Lea Mesija!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.06.2023.
12:34
Izvor: Sportske.net

Uskoro...

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Lionel Mesi i dalje nije odabrao svoj naredni klub, jer čeka svoju Barselonu.

Đerar Romero je po ko zna koji put tokom ove sedmice svojim informacijama, a koje je podelio sa publikom, naterao čelnike La Lige i Barselone da ubrzaju pregovore.

Kao što se zna, za povratak Lea Mesija ostalo je da La Liga odobri Barsin dugoročni finansijski plan, čime bi Katalonci mogli da posluju u granicama fer-pleja.

Barselona je do sada Mesiju poslala samo nezvaničnu ponudu, Argentinac je pristao na sve uslove, ali nije želeo da da konačno "da", dok ne dobije garancije da će njegov ugovor biti zvanično registrovan. 

Danas se pojavila informacija da će La Liga u utorak i zvanično odgovoriti na Barsin predlog, nakon čega će biti sve poznato. Katalonski izvori tvrde da ako odgovor bude potvrdan, Mesijev povratak neće biti opcija, već garancija.

U prevodu, La Liga sada drži Mesijev povratak u svojim rukama, što se donekle i od ranije znalo. 

Ćavi Ernandes je po ko zna koji put javno rekao da čeka Mesija raširenih ruku, baš kao i čitava svlačionica, na čelu sa Robertom Levandovskim, koji ne može da dočeka da zaigra sa Argentincem.

Mesi na stolu ima ponude Inter Majamija i Al-Hilala, ali i dalje čeka Katalonce. Ipak, ako u utorak ne bude sve poznato, nije nemoguće da od povratka ne bude ništa. Za tri dana, saznaćemo kakva je Leova sudbina...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke