Ovo je izvesno! Zna se iz koje zemlje će biti novi trener Čelsija!

Autor: Stefan Matić
sreda 20.01.2021.
11:40
Izvor: Sportske.net

Tri kandidata, ko je najbliži "Birdžu".

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Sinoć smo gledati jednostranu utakmicu na "King Pauer" stadionu. Rodžersov Lester je bez većih muka savladao Lampardov Čelsi rezultatom 2:0. Porazi se samo nižu a stadion Lestera bi mogao da bude koban za Lampsa kao i za Murinja pre pet i po godina. 

Čelsi je tada izgubio 2:1, Murinjo završio svoj drugi mandat na "Stamford Bridžu" a Lester kasnije osvojio istorijsku titulu. Pisali smo već o učinku Lamparda tokom ove sezone, dosta je problema a engleski Atletik prenosi odluku čelnih ljudi Čelsija. 

Potraga za novim trenerom je krenula i izgleda da će to biti stručnjak nemačkog porekla. 

Pominje se trojac Tuhel, Rangnik i Nagelsman. 

Tuhel je bez angažmana, njegova epizoda u PSŽ-je došla kraju. Nejmara i saigrače sada predvodi Poketino, a Tuhel se pominjao kao i eventualni naslednik Arete - međutim Španca je spasila serija uspeha. Tuhel je već sarađivao sa Pulišićem, nema sumnje da bi bivši trener BVB lako pronašao zajednički jezik sa Havercom i Vernerom. 

Nagelsman nastavlja sa uspesima u Lajpcigu. "Bikovi" su na četiri boda od Bajerna u BL dok ih čekaju i dueli sa Liverpulom u okviru Lige šampiona. Nagelsman deluje kao i najteža meta za klub sa "Stamford Bridža". 

Sa druge strane Rangnik je posle spekulacija oko preuzimanja Milana ostao u Lajpcigu. 

Trenutno vrši ulogu direktora za sport i razvoj u Red Bul kompaniji, nadgleda i poslove brenda u Americi. Pitanje je da li je zainteresovan za povratak kraj aut-linije. Čelsi čekaju dueli sa Lutonom u FA kupu a potom i sa Vulvsima u PL. Pitanje je da li će Lampard uopšte izgurati januar.

Jasno velika motivacija za promenom jeste u tome da dva najveća pojačanje, Haverc i Verner, konačno prorade. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke