Ovo je jedna jedina šansa da Ronaldo ostane u Juventusu? Dva uslova?

Autor: Boris Jovanović
petak 14.05.2021.
10:36
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti sa Kristijanom narednog leta?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Očekuje se da Kristijano Ronaldo ode iz Juventusa na kraju sezone. Naime, Portugalac traži od agenta Mendeša da mu nađe klub, ali nema za sada posla na vidiku. Portugalci ciljaju PSŽ, i Nejmar se založio kod Leonarda za tu soluciju, ali veliko je pitanje hoće li Parižani prodati Mbapea i da li za Ronalda ima mesta u timu.

Mama Dolores je pomenula povratak u Sporting, to bi bio izbor srca, ali su male šanse da se to desi ovog leta.

Ronaldo želi da još igra na vrhunskom nivou, pa za sada ne razmatra ponude iz Amerike, gde bi mogao na kraju karijere, makar mu je to san, da počne glumačku karijeru.

Ali, da li postoji šansa da ostane u Juventusu?

Naime, njegova plata od 30 miliona evra je kamen oko vrata za klub, ima još godinu ugovora, ali ne namerava da produži boravak, jer Juve, ako se ne desi čudo, neće igrati u Ligi šampiona.

Postoji doduše mogućnost, da ako dođe Zidan koji mu je omiljeni trener i ako pristane na smanjenje ugovora (to je učinio već prošle sezone kao i svi igrači) Ronaldo odigra još sezonu ili čak produži ugovor sa Juventusom na još godinu. No, prvo, teško je verovati da će se Zidan vratiti u klub, čak i ako ode iz Reala, ali i da će Ronaldo pristati na manji novac. Ali, da bi otišao, mora da nađe klub, Real i Junajted su mu zatvorili vrata, nada se u Mendeša, ali novog kluba, ponovimo, nema na vidiku. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke