Ovo je odluka Kilijena Mbapea i ništa ne može da je promeni?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.08.2021.
07:50
Izvor: Sportske.net

Stvari izgleda poznate...

 EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Izgleda da je Mbape prelomio.

I dalje se priča o dolasku Ronalda i Pogbe, ali čini se da je taj plan odložen za sledeće leto. Prema informacijama iz španskih medija, sam igrač je poverio svlačionici da će ostati ove sezone, a nešto slično je grupi igrača rekao i Leonardo.

Naime, u Parizu žele da zapale svet, triom Mesi-Nejmar-Mbape, pa se nadaju da bi i to moglo da utiče na fudbalera da produži ugovor.

U suprotnom ostaće bez novca narednog leta, ali lako će se utešiti dolaskom slobodnih agenata Pogbe i Ronalda.

Real nema novca da sada otkupi Mbapea, to je verovatno jedan od razloga što je sjajni napadač prelomio da ostaje. Uz to, sadašnji drim-tim PSŽ mu daje veće šanse da osvoji trofej u Ligi šampiona i bori se sledeće godine za "Zlatnu loptu", mada su mu saigrači čovek koji će je verovatno osvojiti sedmi put, Leo Mesi i Nejmar koji je pretendent na Argentičevu krunu.

Šta će uraditi PSŽ do kraja prelaznog roka?

Leonardov cilj je da se oslobodi suvišnih igrača, oni su prodali samo Bakera Leverkuzenu, dok su Bulka, Nagera, Balde i Areola na pozajmicama. Ali, Kurzava, Kerer, Rafinja, Sarabija i Dreskler su u izlogu, mada imaju velike plate i to je problem za zainteresovane klubove. Što se tiče Ikardija, čini se da nema opcija, jer Ronaldo ostaje po svemu sudeći u Torinu, dok je Roma uzela Ejbrahama. 


Podsetimo, tokom leta stigli su slobodni agenti Mesi, Donaruma, Vajnaldum i Ramos, a klub je izdvojio oko 70 miliona evra za dovođenje Hakimija iz Intera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke