Ovo je plan za Mbapea, stiže i Turčin?!

Autor: Boris Jovanović
petak 25.06.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Real radi na pojačanjima...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real Madrid čeka, kako piše "Marka" koja po običaju vrši pritisak, Perez nije odustao od Mbapea. On će čekati, a ima i najveći adut u pregovorima.

List spekuliše da su izvori iz Mbapeove porodice potvrdili da neće potpisati ugovor i da je to veliki adut Reala u pregovorima.

PSŽ može uvek da dopusti da mu uguvor istekne, ali čini se da to neće raditi, biće ili prisiljeni da spuste cenu, ili da uz novac dobiju nekog od igrača "Los Blankosa". Oni jasno žele Varana, iako su na putu da angažuju Ramosa, ali ne pristaju na procenu Reala da štoper vredi 70 miliona evra. Jedna od opcija je Vinisijus, mada bi najradije uzeli novac, a Leonardo već planira da dovede Kristijana Ronalda, ako ode Mbape.

Napadač ćuti, Mbape je rekao da sada ne razmišlja o ugovoru, da će reći klubu šta namerava, što bi značilo da on mora da saopšti da neće produžiti ugovor. Tada na scenu stupa Perez, nema ni govora o 180 miliona koliko navodno traže "Sveci" jer kako rekosmo, Mbapeu je ostalo još 12 meseci. Postoji i varijanta da Real sačeka godinu dana, a da pre toga kapariše ili kupi Halanda od Dortmunda i reši pitanje napadača verovatno za sledećih deset godina.

Što se tiče štopera, imaju novu ideju, Varana će prodati, pominjan je Kunde iz Sevilje, Pau Tores ili Kulibali, ali čini se da obrise dobija nova ideja. U pitanju je sjajni Turčin Sojundžu. On nije mogao da spreči debakl Turaka, ali radi se o igraču koji ima 25 godina, mnogo iskustva u Bundesligi i PL, Lester će odolevati, ali se priča da su svesni da Sojundžu želi u veći klub i da bi za oko 50 miliona prodali štopera koji ima ugovor još dve sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke