Ovo je ponuda zbog koje je Benzema rekao "kako da odbijem", Real dovodi TROJICU!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.06.2023.
12:44
Izvor: Sportske.net

Sada je jasnije.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Karim Benzema je napustio Real Madrid, a ubrzo su se pojavile i nove informacije. 

Francuz je prihvatio ponudu Al-Itihadu od čak 200 miliona evra po sezoni, odnosno 400 do leta 2025. godine. Navodno, on je na sastanku sa Karlom Anćelotijem rekao "kako da odbijem 400 miliona evra". 

Nakon toga, sve je bilo jasno, Francuz je obavestio Al-Itihad da će prihvatiti ponudu i sada se samo čeka zvanična potvrda.

Naravno, Real Madrid već uveliko radi na zameni, a prva meta je - Hari Kejn. Englez neće biti jeftin, ali kako sada Real nema nijednu "devetku", Florentino Perez neće žaliti novac.  

Danijel Levi nije lak pregovarač, iako Kejnu ističe ugovor narednog leta, izvesno je da će Real morati da plati bar 100 miliona evra. 

Pominje se da će Real svakako krenuti i po Kaija Haverca, koji je potencijalna zamena i za Marka Asensija, a i rezervna opcija za poziciju "devetke". 

Na to treba dodati da su raskinuti ugovori sa Edenom Azarom i Marijanom Dijazom, tako da je Perez poručio da će ovog leta dovesti trojicu napadača.

Osim Kejna i Haverca, treća "lou kost" opcija je Hoselu, koji bi mogao da dođe besplatno iz Espanjola, pošto je ispao u drugu ligu. 

Čekamo dalji rasplet, ali Real će sigurno brzo delovati, posebno kada je u pitanju Kejn...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke