Ovo je postava PSŽ, može li bolje? Svakako, ko nedostaje u slagalici?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.07.2021.
10:48
Izvor: Sportske.net

Izazivaju strah, ali ako stignu još dvojica...

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Dok ostali skupljaju novac, PSŽ deluje bezbrižno, kupili su Hakimija, doveli slobodne agente Ramosa, Donarumu i Vajnalduma, sada im je veći problem da zadrže Mbapea, ali s obzirom ni da Real nema novca, bojazan je da će Francuz sačekati godinu dana i otići kao slobodan igrač.

Za novi ugovor, Doha Mbapeu nudi da ga izjednači sa Nejmarom, što je oko 40 miliona evra po sezoni, u Realu ne može da dobije više od 20. Njegove ambicije su takmičarske, ali je pitanje, bez obzira na veličinu Reala, da li oni sa sadašnjim timom mogu nešto u Evropi, pogotovo kada je PSŽ ovako jak.

Projektovani tim za narednu sezonu u ovom trenutku je:

Donaruma
Kimpembe, Ramos, Markinjoš,
Hakimi, Verati, Vajnaldum, Bernat,
Di Marija, Mbape, Nejmar.

I priznaćete deluje zastrašujuće. 

Ali, ne i da ne bi moglo da bude bolje.

Kako?

Pa, Leonardo traži i levog beka i njegova meta se zna, Teo Ernandez iz Milana. Ali, to izgleda kao nemoguća misija jer je ponuda od 40 miliona odbijena i "Rosoneri" nemaju nameru da prodaju nekadašnjeg igrača Reala.

Sa druge strane Pogba ostaje opcija, ali verovatnije narednog leta jer Junajted traži 60 miliona, PSŽ je spreman da ponudi oko 40, ili novac i igrače poput Drekslera, Paredesa, Gejea ili Kerera.

No, čini se da je sporazum daleko, uz to Pogba bi mogao da dobije oko 20 miliona sa bonusima u Parizu, na stolu ima ponudu Junajteda pet miliona veću. I dalje gleda ka Madridu, ali šanse se male, ni Real, a ni Juventus nemaju novac.

Videćemo da li će PSŽ kompletirati slagalicu i napraviti nestvarno jak tim u pokušaju da desetogodišnja ulaganja kruniše titulom prvaka Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke