Ovo je projekat koji može da zadovolji Mesija i zvanično kreću u ofanzivu!

Autor: Milovan Longinov
petak 12.03.2021.
15:14
Izvor: Sportske.net

Vest koju smo čekali i nije toliko bombastična.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Pari Sen Žermen ima novca i ima zadovoljavajući sportski projekat da krene u ofanzivu na Lionela Mesija.

Ovu vest je plasirao danas Marselo Bečler, a ona se bombastično najavljivala tokom prepodneva. Ujedno ovo nije nikakva novost, ali daje na značaju jer u prevodu Mesi razmatra i dalje odlazak na "Park prinčeva".

Bečler tvrdi da je PSŽ pripremio sve što Mesi želi, ima novca i ima snažan tim koji će dodatno pojačati kako bi napao sve trofeje i što je najvažnije - Ligu šampiona.

On takođe ističe da su u Parizu ubeđeni da mogu da uvere Mesija da je projekat na "Parku prinčeva" bolji nego Barselonin i da i u svlačionici veruju da je njegov dolazak još kako realan. Navodno, nakon utakmice u Parizu, igrači su mu poručili da je ovo poslednji put da Mesi igra protiv njih.

Sada se postavlja pitanje da li ovo znači da će ostati i Kilijan Mbape, te da će on uz Nejmara biti mamac za Mesija, što bi na papiru zaista izgledalo ubitačno.

PSŽ nekako uspeva da pegla sve račune i da ima novca za ovakav tim bez kršenja finansijskog fer pleja. 

Ukoliko Mbape ostane, igrao bi kao centralni napadač, Mesi i Nejmar bi igrali po bokovima, mada ne bi bilo iznenađenje i da Nejmar igra kao "desetka", a Mesi i Mbape polulevo i poludesno.

To su potencijalne slatke muke Maurisija Poketina, ali najpre, Mesi će sačekati i ponudu Đoana Laporte.

Novi predsednik Barselone ne može da dovede ni Nejmara ni Mbapea, ali će svim silama pokušati da dovede Erlinga Halanda, jer je ubitačna "devetka" neophodna Mesiju da bi Barsa bila kao nekad.

Pred nama je jedno dugo leto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke