Ovo su Blekijeve opcije, jedna solucija nikako ne odgovara Partizanu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.08.2021.
08:05
Izvor: Sportske.net

I dalje nema rešenja za status srpskog reprezentativca...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Jasno je da vreme teče i za sada nema rešenja kada je Bleki Milenković u pitanju. Problem je novca koji traži Fiorentina, niko, pa ni Vest Hem nije spreman da potroši više od 15 miliona evra za Srbina jer će sledećeg leta biti bez ugovora.

On želi da ode, čeka Totenhem, no oni su se odlučili za Romera, mada Atalanta zateže. Što se tiče Juventusa, ako ode Demiral koji je na meti nekoliko klubova moguće je da zakucaju na vrata Fiorentine, ali vratio se Rugani sa pozajmice i za sada, osim eventualno odlaska kod Sarija u Lacio nema nekih ponuda.

Milenković će čekati, priča se da Fiorentina ne želi da ga proda za 15 miliona i da bi u tom slučaju pustila da mu ugovor istekne. Doduše, italijanski mediji tvrde da srpski štoper neće ostaviti "Ljubičaste" praznih ruku, da bi potpisao novi ugovor sa klauzulom o odlasku, čime bi Fiorentina bila obeštećena kada napusti Toskanu. 

Sve što se dešava ne odražava se na Blekijev profesionalizam, mediji prenose da on radi kao i obično i pokušava da se nametne novom treneru Italijanu.

Šta odgovara Partizanu?

Svakako što veća prodaja, za njih bi bilo pogubno da Milenković s obzirom da imaju procenat od prodaje napusti klub sledećeg leta kao slobodan igrač, pa se u Humskoj nadaju da će biti prodat makar za dvadesetak miliona, kako bi milion završio u kasi crno-belih.

Podsetimo, inicijelni transfer iz Srbije u Italiju je bio oko pet miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke