Ovo su bombe koje čekamo do ponoći! Među njima su i Luka Jović i Filip Kostić!

Autor: Milovan Longinov
petak 30.08.2024.
08:16
Izvor: Sportske.net

Večeras u ponoć zatvara se pijaca!

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Danas je najluđi dan u godini, ko voli fudbalsku pijacu, a mi ne znamo da neko ne voli, onda ste na pravom mestu.

Danas pratimo iz minuta u minut, a ovo su imena igrača koji bi mogli da promene klubove u narednih nekoliko sati. 

Viktor Osimen

Deluje ili Čelsi ili Al Ahli, trećeg nema. Problem je ponuda i potražnja, ali može da prelomi želja igrača koji bi radije u London. Nigerijac traži i jaku platu, pa je pitanje da li će Čelsi parirati Arapima. Neizvesni sati su pred nama.

Džejdon Sančo

I ovde je u priči Čelsi, ali i Juventus. Junajted je precenio svog igrača, ali ako želi da ga se odrekne, onda se očekuje da spuste cenu. Nije nemoguće ni da prihvate novu pozajmicu uz otkup, onda bi trebalo da Juventus ima prednost, ali, ništa nije gotovo. 

Kingsli Koman

Još jedan koji bira između Engleske i Saudijske Arabije. Pominje se da bi mogao da bude iznenađenje Arsenala. Mikel Arteta želi da pojača konkurenciju u napadu, Koman može da igra i levo i desno krilo, ima iskustvo, a kada nije povređen, pravi razliku i zvuči kao jako pojačanje. Bajern je spreman da ga proda. Arapi takođe čekaju, preciznije, Al Hilal, azijski Mančester siti. 

Rahim Sterling

On napušta Čelsi, ali niko ne zna gde bi mogao. Pominjala se trampa za Sanča, ali Junajted nije pokazao neko interesovanje, a ni Sterling ne želi tek tako da se odrekne svoje ogromne plate. Mi vidimo da ostaje u Premijer ligi, vrlo moguće i da bude pozajmica, jer je premalo vremena ostalo za realizaciju celokupnog transfera. Možda Aston Vila ili Njukasl? 

Ben Čilvel

Još jedno jako ime koje nije u planovima Čelsija. Navodno ga je juče kontaktirao Brentford, dok je Mančester junajted takođe odbio da ga dovede. Ostanak u Premijer ligi zvuči kao najrealnija opcija. 

Adrijen Rabio

On je slobodan pa praktično može da potpiše i posle prelaznog roka, ali je to teža priča. Francuz je maštao o Premijer ligi, konkretno o Junajtedu, ali je Ten Hag svu snagu i novac usmerio ka Manuelu Ugarteu koji je danas stigao u Mančester. Čelsi je popunjen, Arsenal takođe, ne znamo baš da li bi se uklopio u Slotov sistem sa dva zadnja vezna... Barsa je bila opcija, ali Katalonci nemaju prostora da ga registruju. 

Misteriozno pojačanje Liverpula

Ko bi mogao da pojača Redse? Samo jedan transfer Federika Kjeze nešto je čemu su se navijači najmanje nadali. Potreban im je i štoper i zadnji vezni. Juče se opet pomenuo Alan Varela iz Porta, ali je Džejms Pirs ubrzo srušio Sneška navijačima porukom da nema ništa od toga. I dalje verujemo da Liverpul radi na nekom pojačanju iza kulisa. 

Dani Sebaljos

Ovaj transfer je zanimljiv, jer njegov odlazak znači i da Real stiže na pijacu u minut do 12. Sebaljos želi da se vrati u Betis, ima i ponudu iz Saudijske Arabije i ne želi da sedi na klupi Real Madrida. Madriđani tvrde da će Real sigurno dovesti zamenu ako ode Sebaljos, ali imena se ne pominju.

Luka Jović i Filip Kostić

Za kraj, naši igrači, koji nisu u planovima Milana i Juventusa. Milan je sinoć dogovorio Tamija Ejbrahama, koji stiže iz Rome i to je bila jasna poruka da Jović danas potraži novi klub. Pominju se ponude iz Turske i Španije, ali nemamo nijedan klub za sada. Kostić je bio blizu Fiorentine, nije se dogovorio i njegov ostanak prilično koči Juventus, preciznije dolazak Sanča. Uvereni smo da će Jović i Kostić danas imati nove poslodavce, samo još da čujemo i ko će to biti. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke