Ovo su detalji Ibrinog ugovora!

Autor: Lazar Nikolić
petak 08.07.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

I posle kažite da je egoista.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Kroz čitavu karijeru Zlatan Ibrahimović se predstavljao kao vleiki ekscentrik i neko ko sebe uvek stavlja u prvi plan, gotovo u svakom intervjuu Šveđanin za sebe govori da je najbolji i da zaslužuje najviše, ali je gestom prema Milanu dokazao da ipak i ne misli baš tako, bar ne sada.

Iskusni Šveđanin pristao je da produži ugovor sa prvakom Italije na još jednu sezonu, do leta 2023. godine, ali će zarađivati drastično manje novca.

Kako javljaju mediji u Italiji, 40-godišnjak će uskoro potpisati novi ugovor sa Milanom po kojem će zarađivati između 1.000.000 i 1.500.000 evra, tako će mu primanja biti čak sedmostruko manja u odnosu na prošli ugovor, po kojem je Zlatan zarađivao 7.000.000 evra godišnje.

Gest koji dovoljno govori koliko je Ibrahimoviću stalo do Milana i kolika je želja Šveđanina da i u petoj deceniji nastavi sa igranjem fudbala i to na najvećoj sceni.

Ibrahimovićeva plata u Milanu biće u rangu sa Radetom Krunićem i Aleksisom Salemakersom, s tim što će Ibra biti nagrađivan i za svaki postignut gol u narednoj sezoni, a pogodaka sigurno neće izostati.

Prošle godine iskusni napadač postigao je osam golova i bio jedan od najvažnijih igrača "rosonera" u pohodu na Skudeto, koji se vratio na "San Siro" posle 11 godina.

Ako mislite da Zlatan i Milan mogu da odbrane Skudeto posetite sajt AdmiralBet-a i kladite se na "rosonere", kvota je 3,70.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke